2014. május 2., péntek

Sorozatajánló

Hellóka! : )
Már elég rég volt az első ilyen ajánlós bejegyzésem, úgyhogy gondoltam itt az ideje a következőnek. : )
Mivel én inkább sorozatpárti vagyok, vagyis abból nézek többet, most velük készítek egy kis "kritikát".
Akkor nem is rabolom tovább az időtöket, hanem el is kezdem!..

Violetta

A Violetta című sorozat, mint ahogy a címe is mutatja Violettáról szól. Az anyukája még kiskorában elhunyt egy balesetben, és az apukájával folyton költöznek, Violetta nem is jár iskolába. Annyira félti az apukája, nehogy arra a sorsra jusson, mint az anyukája. Ezért nem is hagyja énekelni, mert az anyukája híres énekesnő volt... Most szerencsére úgy tűnik, hogy hosszabb ideig maradnak Buenos Airesben. Az apukája beleszeretett Jade-be, aki igyekszik megkeseríteni Violetta életét. Van egy nevelőnője is, Angie, aki igazából a nagynénje is, csak fél elmondani neki, nehogy megint költözzenek emiatt.. Violetta titokban egy énekes iskolába is beiratkozott és barátokra, ellenségekre is lelt..
Kritika: Nekem alapvetően tetszik, bár néha kicsit már kezd unalmas lenni. Violetta és Ludmilla folyton ellenségeskednek, szinte minden rész hasonlít egymáshoz. Sok hasonló epizód van tehát és emiatt nem annyira jó a sorozat..

Agymenők


Az első évad 4 tudóssal ( Rajesh, Sheldon,Leonard, Howard ) és Pennyvel, a szembeszomszéddal indul. Rajesh ( bal oldalt ) képtelen nőkkel beszélni. Sheldon rendmániás és imádja a Star Trek sorozatot és azehhez hasonlókat. Van egy szokásos helye, ahova senki mást nem enged leülni : ) Néha kicsit ellehetetleníti a helyzeteket és emiatt vicces a sorozat.. Leonard  Pennyvel hol jár, hol pedig nem.. Howard még mindig az anyukájával él és ordibálva beszélnek egymással : ) Sheoldon és Leonard lakótársak és legtöbbször a lakásukban játszódik a sorozat.. A következő évadokban több szereplő is jön majd..
Kritika: Nekem nagyon tetszik a sorozat. Vicces, de néha nem lehet érteni amit beszélnek, mert tudós nyelven mondják : D Persze ez hozzátartozik a sorozathoz és emiatt is olyan jó : ) Érdemes megnézni, ajánlom mindenkinek!

Shopping királynők


Minden héten 5 nő versenyez. Először mindenki bemutatja a kedvenc összeállítását, majd elindul vásárolni a hét feladatának megfelelően. A végén mindenki pontozza a másikat, pénteken pedig Lakatos Márk is elmondja a véleményét és a pontszámokat..
Kritika: Nekem alapvetően tetszik a sorozat, bár néha elég furcsa feladatokat kapnak. Meg szerintem kicsit furcs, hogy 50 év körüli hölgyek is jelentkeznek..

Nektek mi a véleményetek ezekről a sorozatokról?
Hanna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése